Hosting

Webhosting en domeinnaamregistratie

WordPress Hosting
Achter een snelle website draait een goede WordPress webhosting provider. Bezoekers vinden een snelle website belangrijk. Zij haken onherroepelijk af wanneer het te lang duurt om de site te laden. Bovendien beloont Google snelle websites; hoe sneller de site, hoe hoger in de zoekresultaten.

Hosting is belangrijk om de laadtijd van een website zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast is de  optimalisatie van de website erbij gebaat. Met de juiste hosting zijn updates en actualisatie van de site eenvoudig en veilig uit te voeren. Wij verzorgen voor u alle updates zodat uw website altijd op de laatste versie van WordPress draait en de continuïteit niet in gevaar komt. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit in eigen beheer te doen.

Thetrawebdesign heeft goede ervaringen met webhosting van www.keurigonline.nl. Zij leveren veilige, betrouwbare hosting. In combinatie met een snelle en klantvriendelijke dienstverlening, deskundig advies, uitstekende technische faciliteiten verzekert u zich van een perfecte plek op internet

Informeer naar de mogelijkheden wat bij uw specifieke situatie past.