Realisatie

Technische realisatie
De verschillende onderdelen worden uitgewerkt en de navigatie wordt geïmplementeerd. Binnen Content Management Systemen, zoals wordpress, worden templates, modules, componenten en plug-ins eventueel aangepast, vertaald en geïmplementeerd. Hierbij kunt u denken aan onderdelen zoals dia-shows, contactformulieren.
De website zal voldoen aan hedendaagse eisen zoals opmaak d.m.v CSS, HTML code volgens W3C-standaarden en gebruikersvriendelijke url’s. Hierdoor zullen zoekmachines uw website makkelijker indexeren.

Implementatie content (beeld & teksten)
De aangeleverde, aangemaakte of aangekochte content (inhoud) voor de website wordt geplaatst. Tevens worden de aangeleverde foto’s bewerkt en geoptimaliseerd voor het gebruik op internet. Wanneer er is gekozen om de website technisch te optimaliseren voor zoekmachines (SEO - Search Engine Optimization), zal ik aan de hand van speciaal ontwikkelde templates bekijken welke woorden en woordcombinaties voor de "tags" in de website gebruikt gaan worden.

Testen en oplevering
Voor de oplevering van uw website volgt een testperiode om te kijken of de afgesproken functionaliteit naar behoren werkt. Maar ook met betrekking tot bijvoorbeeld browser compatibiliteit worden er testen uitgevoerd. Als de testperiode naar tevredenheid is afgerond, wordt de website op het live domein geplaatst en is klaar om bezocht te worden.

Nazorg: Website beheer
Wordpress heeft goede mogelijkheden om zelf de website bij te houden, wat betreft teksten en updates van het systeem. Wij kunnen u uitleg geven hoe dit werkt.