Design

Website op maat
Ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen look & feel (huisstijl). Dit moet ook qua uitstraling overeenkomen met uw website. Voordat wij beginnen met ontwerpen nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons kantoor waarbij informatie over uw bedrijf wordt doorgenomen. N.a.v. dit gesprek wordt een concept gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van de allerhoogste standaard op het gebied van templates. Door gebruik te maken van deze templates werken wij alleen met proven technology. Hierdoor kunnen wij de allerbeste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. Mocht het design/concept u bevallen dan gaan wij verder met de ontwikkeling van uw website.

Stappenplan:

1 Bedenken / behoefte afstemmen:
Wij komen bij u of u bij ons. U bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Niks telefonisch.... even kennismaken. Elkaar in de ogen kijken. Op deze manier krijgen we een goed beeld en gevoel bij uw bedrijf en uw wensen m.b.t. uw nieuwe website.


2Realisatie / bouwen van uw webiste:
Na intensief overleg vooraf gaan we starten met het ontwerp. Achter de schermen wordt een Content Management Systeem (CMS) alvast geinstalleerd. Na goedkeuring van het design en de funtionele specificaties beginnen we te bouwen aan de website.


3 Online / Live gaan:
Na uw akkoord publiceren wij uw nieuwe website. Het zou dan nog ca 1-3 maanden kunnen duren voordat u goed gevonden wordt in Google bij de relevante zoekopdachten.