Website extra diensten

Voor uw eigen website en/of de CMS website heb je misschien specifieke wensen die niet binnen het pakket vallen. Een aantal extra’s staan hieronder vermeld:

Website extra

webdesign thetrawebdesign

Extra’s

Voor de ‘Basis website’ en de ‘CMS website’ heb je misschien specifieke wensen die niet binnen het pakket vallen. Een aantal extra’s staan hieronder vermeld, inclusief de prijs.

 

Omschrijving

Prijs exclusief btw

 

Contactformulier € 25,- eenmalig
Foto gallerij € 45,- eenmalig
Webhosting en domeinnaam € 1,- per maand / domeinnaam .nl 10,- pj (extern ondergebracht)
Foto bewerking € 7,50 per foto
1 extra pagina (alleen bij ‘Web Pakket 2’) € 7,50 eenmalig

Onderhoud website

De website van Web Pakket 1 en 2 kun je niet zelf bewerken wat betreft tekst en foto’s. Soms wil je toch aanpassingen laten doorvoeren en daar zijn we je graag bij van dienst. Aanpassingen aan je website kan middels een onderhoudspakket of je betaalt incidenteel voor de werktijd. Wanneer je regelmatig nieuwe teksten wilt toevoegen is een onderhoudspakket voordeliger. Vraag naar de mogelijkheden bij deze pakketten.

Zoekmachine optimalisatie

Om je website goed gevonden te laten worden door zoekmachines als Google, is het van belang dat je website wordt geoptimaliseerd.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tegenwoordig gebruikt iedereen op internet wel een zoekmachine als Google voor het vinden van informatie, diensten en producten. Het is daarom noodzakelijk om goed gevonden te kunnen worden door de meeste zoekmachines.

Er zijn twee manieren om je website via zoekmachines onder de aandacht te brengen. De eerste is betalen voor advertenties of AdWords, maar de beste oplossing voor langere termijn is dat je website goed is geoptimaliseerd. Dat begint bij het zorgen voor de juiste en relevante informatie op je pagina’s en een scala aan codes die worden toegevoegd aan je website, teksten, links en afbeeldingen. De meest bekende hiervan zijn de zoekwoorden en omschrijving van de website, maar dat is tegenwoordig minder belangrijk dan de daadwerkelijke inhoud en optimalisatie van alle elementen.

Wij kunnen je helpen bij het optimaliseren van je website, zodat de zoekmachines deze goed indexeren, vinden en op een goede plek plaatsen in de resultaten. We kunnen beperkt invloed uitoefenen op de precieze plaatsing van je website, omdat de inhoud daarvan voor 50% meetelt in de resultaten. Als je twee identieke websites maakt en op website A iets uitgebreidere informatie plaatst dan op website B, zal die beter door Google worden gerangschikt. Ook hier kunnen we je over adviseren om uiteindelijk een zo goed mogelijke positie in de zoekresultaten te behalen.

Thetrawebdesign en grafisch vormgeving

Inge Koenen

contact