Webhosting en domeinnaam

Om je website op het internet te plaatsen heb je webhosting en een domeinnaam nodig.

Webhosting domeinnaam

Thetrawebdesign webhosting

Webhosting

WordPress Hosting
Achter een snelle website draait een goede WordPress webhosting provider. Bezoekers vinden een snelle website belangrijk. Zij haken onherroepelijk af wanneer het te lang duurt om de site te laden. Bovendien beloont Google snelle websites; hoe sneller de site, hoe hoger in de zoekresultaten.

Hosting is belangrijk om de laadtijd van een website zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast is de  optimalisatie van de website erbij gebaat. Met de juiste hosting zijn updates en actualisatie van de site eenvoudig en veilig uit te voeren. Wij verzorgen voor u alle updates zodat uw website altijd op de laatste versie van WordPress draait en de continuïteit niet in gevaar komt. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit in eigen beheer te doen.

Informeer naar de mogelijkheden wat bij uw specifieke situatie past.

Een basis webhosting pakket incl. domeinnaam kost ongeveer € 26,- per jaar excl. BTW

Domeinnaam registratie

Uw eigen unieke domeinnaam registreren

Een domeinnaam is een uniek internet adres. Je kan iedere gewenste naam kiezen zolang deze nog niet bezet is, dus wees er snel bij!

Je hebt veel baat bij de registratie van goede domeinnamen. Klanten en potentiële klanten zullen sneller de domeinnamen onthouden en daarnaast heb je de mogelijkheid om via je domeinnaam e-mails te verzenden en ontvangen. Bijvoorbeeld sales@jedomeinnaam.nl

Extra mogelijkheden bij een domeinnaam

Mail forwarding
Als er iemand een e-mail stuurt naar *@jedomeinnaam.nl, dan kan deze e-mail doorgestuurd worden naar het e-mailadres van naar keuze (bijvoorbeeld je gmail account of je werk email).

URL forwarding
Als iemand het adres www.jedomeinnaam.nl ingeeft, zal deze terecht komen bij de URL naar keuze. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je meerdere domeinnamen hebt en maar 1 website.

Thetrawebdesign en grafisch vormgeving

Inge Koenen

contact