Logo ontwerp

Veel van de logo’s die wij ontwerpen zijn voor startende bedrijven en zzp-ers, maar ook voor reeds gevestigde ondernemingen en instanties zijn wij het adres voor een nieuw logo of het ontwerp van een bestaand logo. Wij zorgen voor een aansprekend en uniek logo speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf!

Logo ontwerp

logo ontwerp thetrawebdesign

Logo in uw huisstijl

Een goede visuele identiteit begint met een goede naam en een passend logo.
Heeft u al een logo, maar heeft u een vernieuwing nodig, vraag een passende offerte aan.

Wilt een totaalpakket: website / huisstijl / logo. Vraag naar de mogelijkheden. Wij proberen voor ieder bedrijf een uniek en eigen stijl te creeren nav uw wensen

Is je logo wat gedateerd of heb je hem destijds zelf maar even snel gemaakt?
Of heb je voor je nieuwe bedrijf nog helemaal geen logo? Wij maken graag een uniek logo dat bij u dat waar uw bedrijf voor staat past. Van website tot en met visitekaartje tot drukwerk. Uw logo is altijd geschikt voor al uw uitingen.

Je logo is uw imago

Aan de hand van uw logo bent u herkenbaar en heeft men een indruk van uw bedrijf of merk. Uw logo is het imago.

Huisstijl: Kleuren, Lettertype, vorm, beeld 

Uw huisstijl is een gevolg van uw logo. De huisstijl bepaalt niet alleen het kleurgebruik in de uitingen, maar ook het lettertype/lettergroottes, de vormen die gehanteert en eventueel beeldmateriaal dat gebruikt wordt.

Thetrawedesign kan aan de hand van uw logo een huisstijl voor ontwerpen. Vaak komt de huisstijl tot uiting in je eerste drukwerk of website, maar we kunnen ook desgewenst beginnen met een huisstijlmanual waarin we eerst alles vastleggen.

Voorbeelden:

  • Logo van uw bedrijf op maat gemaakt nav wensen
  • Visitekaartjes
  • folder / flyers
  • Graphics voor online gebruik
  • Briefpapier en enveloppen

 

Thetrawebdesign en grafisch vormgeving

Inge Koenen

contact