Huisstijl ontwerp

Wilt u naast uw logo ook een compleet nieuwe huisstijl voor uw bedrijf?  Wij hebben mogelijkheden voor het ontwerpen van onder andere je briefpapier, enveloppe, folder en visitekaartje.

Huisstijl ontwerp

huisstijl thetrawebdesign2

Hoe werkt het?

Wanneer je door ons een huisstijl wilt laten ontwerpen, hebben we een aantal vragen voor je om te komen tot een juiste vorm, kleur en ontwerp passend bij uw bedrijf.

 Als je ook een logo wilt afnemen (voor het laten ontwerpen van je bedrijfslogo) Kunnen  we een passende offerte maken.

Nadat wij allebenodigde informatie hebben ontvangen, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt dan de eerste voorbeelden toegestuurd. 

Voor de huisstijl maken we op basis van het logo, de vastgestelde kleuren en de eventuele wensen een eerste opzet. Op de eerste voorbeelden mag je zoveel feedback geven als mogelijk. Soms spreekt de stijl direct aan, maar soms moeten we toch even verder ontwerpen om tot het gewenste resultaat te komen.

Oplevering van de Huisstijl bestanden

Wanneer je opdracht volledig is afgerond krijg je van ons alle bestanden toegestuurd.  De meeste klanten hebben genoeg aan .jpg en/of .pdf bestanden.  Indien je specifieke afmetingen nodig hebt, kun je dat altijd aan ons doorgeven.

Soms hebben klanten ook een zogeheten vectorbestand nodig. Een vectorbestand kan bijvoorbeeld een drukker oneindig uitvergroten zonder kwaliteitsverlies. Een vectorbestand is vaak nodig wanneer je een groot spandoek wilt laten drukken of bestickering op een auto wilt laten aanbrengen. 

De meeste bedrijven sturen hun post tegenwoordig digitaal en daardoor wordt vaak alleen een visitekaartje nog fysiek gedrukt. Van het briefpapier, de enveloppe en het visitekaartje krijg je daarom bij ieder pakket standaard een .jpg en .pdf bestand. Het visitekaartje wordt bij ieder pakket drukklaar aangeleverd. 

Thetrawebdesign en grafisch vormgeving

Inge Koenen

contact