Inge Koenen

Over mij:

Mijn naam is Inge Koenen, Ik ben een  ontwerpster met een passie voor webdesign en grafisch ontwerp.

In mijn ontwerpen kijk ik altijd naar innovatieve, praktische en esthetische oplossingen. Wat past bij mij en mijn ontwerpen, altijd opzoek naar de optimale combinatie tussen vorm en functie, eigenzinnig, grafisch en out of the box.  Praktische denkwijze, grafisch inzicht en intuïtieve aanpak.

Ik heb 25 jaar een eigen gezondheidscentrum gehad in Groningen  met als achtergrond fysiotherapie. In die tijd heb ik meerdere opleidingen gevolgd als webdesigner. Dit om als ondernemer niet afhankelijk te zijn van derden voor website en grafisch vormgever.

Ook ben ik inmiddels 20 jaar duikinstructeur en onderwaterfotograaf en ben  zeer bekwaam in fotobewerking

Sinds 2020 heb ik mij volledig toegelegd op Webdesign en grafisch vormgeving.

Inge Koenen

inge

Webdesigner en grafisch vormgeefster

Inge Koenen

Wat THETRAWEBDESIGN uiteindelijke levert is een product op maat, gevormd naar de behoeftes van de gebruiker. Uiteindelijk is het belangrijk dat de gebruiker zich prettig voelt bij het ontwerp.

 

Visie

Vormgeving is een optelsom van een aantal elementen. Het begint bij een onderzoek naar de gebruiker. Dit alles inspireert tot het ontwikkelen van een concept. Met deze gegevens kom ik tot een eigenzinnig ontwerp. Het ontwerp wordt ontwikkeld tot een doordacht plan waarbij een praktische benadering  net zo zwaar telt als de esthetische uitwerking.